Tanning

TANNING

Je hebt een feest in het vooruitzicht of je wenst gewoon onmiddellijk bruin te zijn, dan biedt de Sunless tanning de oplossing. Een prachtige natuurlijke bruine kleur zonder zon of zonnebank!

De SunFX Sunless tanning is het gezonde alternatief en biedt een snelle, natuurlijke bruine kleur. De SunFX spray tanning vloeistoffen zijn een unieke combinatie van biologische, natuurlijke en Hypo allergene ingrediënten die niet alleen de perfecte tan leveren, maar die ook gelijkertijd bouwen, voeden en hydrateren.

Het tannings proces duurt slechts 5 minuten en word professioneel uitgevoerd. Je krijgt onmiddellijk een natuurlijke bruine kleur die zich over de volgende 2-8 uur voortzet afhankelijk van de gebruikte tanning vloeistof.

Om teleurstelling te voorkomen dien je de voor- en nabehandeling die je toegestuurd krijgt of ontvangt in het instituut van ons tijdig en zorgvuldig  te lezen en op te volgen.

Nadat je SunFX tanning is aangebracht, kunt je verwachten dat de verkregen bruine kleur ongeveer 5 tot 7 dagen zal blijven, afhankelijk van jouw huidtype en of je de instructies hebt opgevolgd.

TANNING SOPHIANA
sunfx
  • Volledig lichaam
    € 40
  • Boven OF onderlichaam
    € 25

Wil je thuis liever zelf aan de slag en graag een frequent sunkissed kleurtje? Dan is de Marc Inbane Natural Tanning Spray de oplossing voor u!

TANNING 2

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zorgt voor een prachtige gebruinde en egale teint. Dit product is ook geschikt voor alle huidtypes De Marc Inbane tanning spray is verrijkt met plantaardige en voedende ingrediënten zoals vitamine E, Aloë Vera en Ginkgo.

De tanningspray is tevens geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden.

marc inbaneÉén flacon is tot wel 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals. Voor de rest van het lichaam is de Marc Inbane Natural Tanning Glove speciaal ontwikkeld om de Marc Inbane Natural Tanning Spray aan te brengen op moeilijke bereikbare plekken, denk bijvoorbeeld aan de achterkant van de benen.

De handschoen is van uitstekende, zachte kwaliteit. Dankzij de fijn, geperfectioneerde microvezelstructuur worden zelfbruinende crèmes of sprays snel en egaal verdeeld over de huid en worden vlekken en strepen voorkomen.